Hof van Langbroek

Wijk bij Duurstede - Cothen
Archief

vanaf € 252.000,-

Over dit project

Laatste kans: nog één kavel in Langbroek!
Wil je heerlijk groen en vrijstaand wonen aan de rand van het dorp Langbroek? Het kan nog, met deze laatste kavel van 360m²!
Kies zelf hoe je woning er uit komt te zien: landelijk, modern, jaren 30 of iets ertussenin. Je kunt het helemaal zelf bepalen en je woning naar wens laten bouwen óf zelf bouwen.
Langbroek is een prachtig dorp dat mooi landelijk ligt tussen Doorn en Wijk bij Duurstede. Dat is wonen in een gemoedelijke en dorpse sfeer terwijl Zeist (10 autominuten) en Utrecht (25 autominuten) binnen handbereik zijn.
De kavel grenst aan de achterzijde aan een watergang en ligt op het zuidwesten: heerlijk genieten van de zon dus! Verkoopprijs € 252.000,- incl. btw.

Kijk op hofvanlangbroeck.nl voor meer informatie.
Interesse?
Neem contact op met Molenbeek Makelaars in Zeist (030 692 02 04)
Gerrit Achterbergstraat 4 verkoopprijs € 252.000,- incl. btw.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Langbroek
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs vanaf
€ 252.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijk bij Duurstede.

Aanmelden