Woonwensonderzoek Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen naar eigen wens
De gemeente Wijk bij Duurstede heeft een tweetal locaties aangedragen voor een haalbaarheidsonderzoek naar toekomstige woningbouw buiten de rode contouren. Dat zijn de locaties De Geer III en Zuidwijk.

Naast bovenstaande locaties is er nog een locatie die door de gemeente niet is aangedragen voor onderzoek: locatie “Hoge Hoffweg”. Deze locatie bevindt zich nabij het historische centrum en is ook zeer geschikt voor de bouw van zeer gewenste woningen voor diverse doelgroepen. Vorig jaar is hiervoor een initiatief voor woningbouw ingediend.

Dit initiatief betreft de ontwikkeling van:

52 appartementen
48 hoek- en rijwoningen
20 hofwoningen
80 zorgappartementen
9 bungalows / patiowoningen
4 bouwkavels

Graag vernemen wij, door middel van deze enquête, van de inwoners van Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek en belangstellenden met een band met Wijk bij Duurstede, waar de woonvoorkeuren liggen. Op basis van deze enquête willen wij met de gemeente in gesprek om de voorkeuren van de Wijkse samenleving kenbaar te maken en serieus mee te nemen in het onderzoek naar een definitieve en meest geschikte bouwlocatie.

Hoge Hoffweg

De Hoge Hoffweg is een mogelijke toekomstige woningbouwlocatie ten zuidoosten van het centrum. Gelegen nabij het buitengebied, op loop- en fietsafstand van het historische centrum. In de buurt zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals supermarkten, sportcomplexen, scholen, winkels, huis- en tandartsenpraktijken.

Wijk bij Duurstede? Vul dan de woonenquête in. Met deze informatie ontwikkelen wij woningen die zoveel mogelijk aansluiten bij jouw woonwensen.
Ga naar www.nieuwbouwwijkbijduurstede.nl en vul de enquête in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonwensonderzoek Wijk bij Duurstede
Type woningen
(Patio)Bungalow, Appartement, Eengezinswoning, Overig, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijk bij Duurstede.

Aanmelden