Hoge Hoffweg Wooninitiatief

Wijk bij Duurstede - Wijk bij Duurstede
Toekomstig aanbod

Over dit project

Er ligt een nieuwbouwplan klaar die op korte termijn kan worden uitgevoerd, Hoge Hoffweg - Wijk bij Duurstede. Al vanaf 2018 lopen er gesprekken over de ontwikkelingsmogelijkheden voor dit gebied, aan de oostzijde van de gemeentewerf.

Locatie
Het gebied aan de Hoge Hoffweg leent zich uitstekend voor het nieuwbouwproject Hoge Hoffweg. Dichtbij de binnenstad, het kasteel, het stadspark en met de sportvelden op sportpark Mariënhoeve aan de zuidkant van het plangebied. Het nieuwbouwplan ligt klaar en de grond is aangekocht zodat er op zeer korte termijn gestart zou kunnen worden. Een deel van de woonbebouwing blijft behouden en ook de manege krijgt een plek in het plan.

Woningen
In het plan zijn woningen voor starters, alleenstaanden, ouderen en zorgbehoevenden opgenomen.
Het project Hoge Hoffweg kan bestaan uit
- 10 (hoek)eengezinswoningen
- 38 (rij)eengezinswoningen
- 20 hofwoningen
- 52 appartementen voor starters/huur/senioren
- 80 appartementen in het zorgcomplex
- 4 vier vrije sector woningen.

Naast 40 zorgwoningen kunnen er 92 sociale woningen worden gerealiseerd.

Duurzaam wonen en leven speelt een belangrijke rol in dit nieuwbouwplan. Ondanks dat de Hoge Hoffweg tegen het centrum aan ligt, overheerst hier een landelijk karakter. De bossen in het kasteelpark, beplanting langs de weg en stadspark zorgen voor veel groen. Ook in het nieuwbouwproject Hoge Hoffweg is straks veel groen te vinden, dat zal worden uitgebreid met water. Daarnaast zal het de eerste gasloze wijk in de gemeente kunnen gaan worden.

Graag vernemen wij hoe u hier wilt wonen. Wilt u een tussenwoning? Of een 2/1-kapwoning? Met of zonder garage? Modern of Jaren-30? Het woord is aan u.

Blijf gratis en vrijblijvend op de hoogte van het project Hoge Hoffweg door u aan te melden, daarbij kunt u gelijk uw woonwensen opgeven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoge Hoffweg Wooninitiatief
Prijs vanaf
€ 180.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Balkon
Balkon

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijk bij Duurstede.

Aanmelden