Soeverijn Cothen

Wijk bij Duurstede - Cothen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

7 EXCLUSIEVE APPARTEMENTEN
De zeven royale appartementen zijn stijlvol, licht en ruim. De afwerking – zowel qua interieur als qua exterieur – is van hoog niveau: de woningen zijn van alle gemakken voorzien. Helemaal in lijn met de tijdsgeest zijn de woningen energieneutraal. In Soeverein woon je dus comfortabel én in stijl.

Soeverein wordt gerealiseerd aan de noord rand van het dorp Cothen, tussen het Kersenpaadje en de Bloemenwaard, met een blijvend vrij uitzicht over de Kromme Rijn en het vele groen daarachter. De dorpskern, met faciliteiten en winkels, ligt op een steenworp afstand. Ook uitvalswegen, aansluiting op de snelweg en openbaar vervoer zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Van alle polygonen is de driehoek de sterkste vorm. De meetkundige vorm speelt een sleutelrol in de meest krachtige constructies, van fietsframe tot piramide en van brugpijler tot de eiffeltoren. Ook esthetisch gezien is de vorm ijzersterk: de verschillende zijdelengtes, scherpe hoeken en verrassend perspectief biedt de driehoek diverse mogelijkheden qua compositie en indeling.

Niet toevallig gebruikte architect Tjerk van de Lune de driehoek als basis onder zijn ontwerp voor de nieuwbouw Soeverein te Cothen. De vorm geeft het gebouw richting en past perfect bij de meanderende rivier. Ook door die vorm kon hij in het gebouw zeven echt verschillende appartementen creëren: zeven unieke nieuwbouwwoningen met verschillende afmetingen, uitzichten en uitvoeringen. Door een deel van het pand optisch te laten zweven, ontstaat er een opvallende doorkijk naar de uiterwaarden én een grotendeels overdekte parkeergelegenheid.

De keuze om de gevel uit hout op te trekken, maakt Soeverein niet alleen uniek, maar vooral zeer passend in de groene omgeving. Doordat het hout op verantwoorde wijze is geproduceerd, maakt het Soeverein zeer passend voor bewoners met een duurzame levensstijl. Zo voegen we met deze appartementen in Cothen bijzondere nieuwbouw toe aan de provincie Utrecht!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Soeverijn Cothen
Start verkoop
2020 (1e kwartaal)
Realisatie
2020 (1e kwartaal)
Koopwoningen
1 (waarvan 1 beschikbaar)
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijk bij Duurstede.

Aanmelden