Nieuwbouw De Heul Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede - Wijk bij Duurstede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Ruimte voor nieuwbouw

Het oude winkelcentrum, sporthal en zwembad worden gesloopt en het sportveldje wordt verplaatst. Zo ontstaat er ruimte voor een nieuw toekomstbestendig winkelcentrum met een grote supermarkt, dagwinkels, horeca en een divers woningaanbod. Boven de winkels en supermarkt komen appartementen.

Het nieuwe winkelcentrum in De Heul bestaat uit twee delen. In het ene deel zit de Lidl met daarboven appartementen en in het tweede deel is ruimte voor de huidige winkeliers met ook daarboven appartementen. De twee delen liggen aan een levendig winkelplein dat gerealiseerd kan worden door de Karolingersweg te verleggen.

Op dit moment wordt er een start gemaakt met het ontwerp van de bouwblokken. Daaruit volgen verschillende type appartementen. Er zullen tussen de 100 en 110 appartementen worden gerealiseerd, hiervan zijn er 35 tot 39 bestemd voor de verhuur in de sociale sector. Voor de overige appartementen zijn er nog verschillende mogelijkheden die de ontwikkelaar eerst nader wil onderzoeken. Zodoende kunnen we daar nog niets over zeggen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan nu in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwbouw De Heul Wijk bij Duurstede
Start verkoop
2021
Start verhuur
2021
Realisatie
2021
Koopwoningen
65
Huurwoningen
35
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijk bij Duurstede.

Aanmelden