De Heul

Wijk bij Duurstede - Wijk bij Duurstede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

IN ONTWIKKELING: WONEN IN DE HEUL

De nieuwbouw van het winkelcentrum voorziet in de woningbehoefte door het realiseren van ongeveer 100 tot 110 woningen voor zowel jongeren als ouderen. Je woont vlakbij voorzieningen in een groene woonstraat aan de Karolingersweg of in één van de appartementen boven de winkels. De woningen worden zogenaamde 0-op-de-meter woningen waardoor ze klaar zijn voor een duurzame toekomst.

Wonen in winkelcentrum De Heul is wonen in een buurtwinkelcentrum waar je voor alle dagelijkse boodschappen terecht kunt en winkels elkaar versterken
Er worden naast winkels verschillende typen appartementen gerealiseerd waar zowel jongeren als ouderen zich thuis zullen voelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Heul
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijk bij Duurstede.

Aanmelden