Residentie Stadszicht

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Wijk bij Duurstede
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 640.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 140m2

Over dit project

In Wijk bij Duurstede aan de rand van de binnenstad verrijst het nieuwbouwproject `Residentie Stadszicht`. De appartementen en penthouses worden gerealiseerd op de voormalige schoollocatie `De Opstap` op de kruising van de Jacob van Ruisdaelstraat met de David van Bourgondiëweg in Wijk bij Duurstede. Dat is comfortabel wonen met alle voorzieningen op loopafstand.

Start verkoop
De verkoop is inmiddels volop aan de gang en er zijn al diverse woningen verkocht of onder optie. Inmiddels is circa 70% verkocht. Nog enkele appartementen zijn beschikbaar. Wacht niet en reageer vandaag nog op het appartement van uw keuze.
Of het appartement van uw voorkeur nog beschikbaar is, kunt u zien de projectwebsite www.residentiestadszicht.nl bij het onderdeel “Appartementen”. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Wanneer een woning onder optie is, dan kunt u eveneens uw belangstelling aan de makelaar laten weten. U wordt dan als reserve belangstellende genoteerd. Mocht de huidige optant er niet mee verder gaan dan zal een reserve belangstellende worden benaderd

Comfortabel wonen nabij het centrum
In een stijlvolle sfeer die aansluit bij de ambiance van de stad wordt nabij het historische centrum van Wijk bij Duurstede het woningbouwproject ‘Residentie Stadszicht’ gerealiseerd. De voormalige school “De Opstap” aan de kruising van de Jacob van Ruisdaelstraat met de David van Bourgondiëstraat zal plaatsmaken voor luxe appartementen en penthouses. Het gebouw zal verrijzen in een rustige straat op loopafstand van de supermarkt en binnenstad. Even een terrasje pakken? Via het Kostverlorenpad loopt u zo de binnenstad in.

De appartementen
De appartementen zijn stuk voor stuk ruim van opzet en worden voorzien van royale buitenruimten. Het interieur van de appartementen wordt ontworpen door binnenhuisarchitect Remy Meijers. Onder het gebouw wordt een parkeerkelder gerealiseerd. Ieder appartement verkrijgt minimaal één privéparkeerplaats in deze kelder. Voor een indicatie van de appartementen kunt u de projectwebsite bezoeken. U krijgt een inkijkje van de locatie van de verschillende bouwnummers in het gebouw. Tevens vindt op die website u de informatie van de verschillende bouwnummers. Ook kunt u daarbij uw voorkeur van uw favoriete bouwnummers aan doorgeven.

Interieurarchitect Remy Meijers
Alle appartementen zijn ontworpen door Remy Meijers. Remy Meijers is interieurarchitect, vormgever en productontwerper. U kent hem misschien wel van het televisieprogramma RTL Woonmagazine, waarin hij interieurs een make-over geeft. Remy ontwerpt interieurs met een duidelijke signatuur. Openheid, ruimtelijkheid, overzicht en rust zijn herkenbaar in zijn ontwerpen. Momenteel werkt Remy aan het ontwerp van de interieurs van de appartementen en penthouses van Residentie Stadszicht. Tijdens de start verkoop in maart 2019 zullen de ontwerpen beschikbaar zijn.

Verkoop en inlichtingen
De verkoop van het nieuwbouwproject wordt verzorgd door de projectmakelaar ENTREE Makelaars uit Wijk bij Duurstede. Indien u interesse heeft in het project en u vragen hebt, neem gerust contact op. Bezoek ook de projectwebsite, schrijf u in en geef uw bouwnummervoorkeur door.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Residentie Stadszicht
Koopwoningen
27
Prijs
€ 325.000,- tot € 640.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijk bij Duurstede.

Aanmelden